[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
گردهمایی های علمی::
کمیته های تخصصی::
عضویت در پایگاه::
اخبار و روبدادها::
مراکز مرتبط::
دریافت فایل::
قوانین و مقررات ::
تماس با ما::
::
فصلنامه فارسی
..
فصلنامه انگلیسی

Iranian Journal of

Agricultural

and Resource

Economics

AWT IMAGE

Iranian Journal of

Agricultural

and Resource

Economics

 

The International Journal of

 Agricultural Managment

and Development

IJAMAD

The International Journal of

 Agricultural Managment

and Development

IJAMAD

..
تقویم
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
پیوندهای مفید

موسسه پژوهشهای برنامه‌ریزی، اقتصاد‌کشاورزی و توسعه روستایی

وزارت جهاد کشاورزی

معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی

شرکت شهرکهای کشاورزی

شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان

سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران

شرکت پرورش کرم ابریشم ایران

صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی

مؤسسه تحقیقات پسته کشور

پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی

مؤسسه تحقیقات خاک و آب

مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال  

مؤسسه تحقیقات برنج کشور

مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر  

مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی  

موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند

موسسه تحقیقات مرکبات کشور

موسسه تحقیقات پسته کشور

مرکز تحقیقات چای کشور

موسسه تحقیقات خرما و میوه های گرمسیری کشور

مجله علمی JAST

سازمان جنگلها و مراتع کشور

                         دسترسی به 1000 عنوان ژورنال علمی برای 70 کشور کم در آمد جهان : OARE

                         انتشارات فائو(دسترسی تمام متن )

                         مرکز داده های علمی کشور

                         کتابخانه سازمان خوار و بار و کشاورزی ملل متحد (FAO )

دسترسی رایگان به متن کامل بیش از 3000 عنوان کتاب در زمینه های مختلف علمی

                         شبکه جهانی تحقیقات کشاورزی

                         ISMAGبانک مجلات علمی-پژوهشی ایران

                         پورتال علمی کشور

                         INASP : شبکه بین المللی دسترسی به انتشارات علمی

                         پورتال تحقیقات و ترویج سازمان بین المللی فائو

                         پایگاه اطلاعات علمی ایرانSID

..
:: گزیده عکسهای نهمین کنفرانس اقتصاد کشاورزی ایران ::

AWT IMAGE

نهمین کنفرانس دوسالانه اقتصاد کشاورزی ایران 

 نهمین کنفرانس دو سالانه اقتصاد کشاورزی ایران پانزده و شانزده اردیبهشت ماه سال 1393در هتل المپیک تهران برگزار شد. محوریت کنفرانس حول موضوع امنیت غذایی، مدیریت منابع آب و محیط زیست بود و مورد استقبال گسترده محققان، متخصصان دانشگاهی و کارشناسان و دست اندکاران موسسات علمی تحقیقاتی و سازمانهای اجرایی واقع گردید. 

AWT IMAGE

در این کنفرانس مقالات پرباری بامحورهای سیاست‌های کلان و بخشی، سرمایه‌گذاری و تأمین مالی نهادها و کارکردها، تولیدو بهره‌وری، تحقیقات، آموزش و فن‌آوری، بازاریابی و زنجیره عرضه، تجارت نهاده‌ها ومحصولات، مدیریت ریسک، بازار حامل‌های انرژی، سلامت غذا، مدیریت پایدار منابع طبیعی، آثار زیست ‌محیطی توسعه کشاورزی و تغییرات اقلیمی ارائه گردید که بخش قابل توجهی از آن بصورت سخنرانی بود.  

AWT IMAGE

در مراسم افتتاحیه و اختتامیه کنفرانس مهندس محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان وی، دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور، دکتر سید صفدر حسینی رییس انجمن اقتصاد کشاورزی ایران و رییس صندوق توسعه ملی کشور، خانم دکتر ابتکار معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، دکتر مسعود نیلی مشاور ارشد اقتصادی رییس جمهور، دکتر نوری نائینی عضو هیات عامل صندوق توسعه ملی کشور و مشاورد بیر کل FAO، دکتر احمد اکبری رییس موسسه پژوهش های علمی ـ صنعتی و دکتر محمد طالبی مدیر عامل بانک کشاورزی حضور داشتند.  

AWT IMAGE

کنفرانس با سخنرانی وزیر جهاد کشاورزی افتتاح شد. مهندس حجتی با بر شمردن مشکلات، چالش ها و ریسک‌های بخش کشاورزی سئوالاتی را از اقتصاددانان کشاورزی مطرح نمود و از آنها خواست تا راهکارهای علمی خود را به اطلاع مسئولین کشور در این حوزه برسانند. 

وی با اشاره به ویژگی های متناقضی که بخش کشاورزی نسبت به سایر بخش ها دارد گفت: یکی ازاین ویژگی ها ارزش افزوده کمتر است نسبت به سایر بخشهای تولیدی و خدماتی است و این در حالی است که کمتر فعالیتی را می توان یافت که ریسک آن به اندازه بخش کشاورزی باشد و البته علی رغم توسعه و گسترش تکنولوژی های جدید همچنان این فناوری‌ها توانسته اند بخشی از ریسک ها را کم کنند ولی همچنان تهدیدهایی مانند سرما، گرما،تگرگ، بارش های شدید و بیماری ها و آفات کشاورزی این بخش را با چالش‌هایی مواجه میسازد. 

AWT IMAGE

وزیر جهادکشاورزی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: اخیرا کنگره آمریکا تا سال 2020 هزار میلیارد دلار سرمایه در اختیار بخش کشاورزی قرار داده است که سالانه حدود 100 هزار میلیارد دلار می رسد. از سوی دیگر شاهد هستیم در حالی که 90 درصد محصولات کشاورزی داخلی به وسیله آبیاری تولید می شود اغلب محصولات وارداتی دیم است و میخواهیم در شرایطی که کشور با بحران آب مواجه است کالاهای داخلی قدرت رقابت باکالاهای روی کشتی را داشته باشد.  

AWT IMAGE

حجتی یکی دیگر از مشکلات کشاورزی را قرنطینه حیوانی و گیاهی عنوان کرد که باعث خساراتی به کشاورزان می شود. وی با بیان اینکه پژوهشگران، اساتید و دانشجویان راهکار علمی، منطقی و قابل اجرایی برای چالش های بخش کشاورزی بیندیشند گفت: پرمخاطره بودن کسب و کار در بخش کشاورزی جذب سرمایه دراین بخش را با مشکل مواجه کرده است که انتظار می رود پاسخ آن را جمع فرهیختگان و اندیشمندان کشاورزی که فرصتی مغتنم برای دولت به شمار می روند به مسئولان دولت ارائه کنند. 

AWT IMAGE

وزیر جهاد کشاورزی همچنین با اشاره به اینکه در تدوین استراتژی و چشم انداز بخش کشاورزی مثبت شدن تراز تجاری محصولات کشاورزی مدنظر مسئولان قرار دارد گفت: دستیابی به چشم انداز مطلوب باید با اتخاذ سیاست ها وراه کارهایی به دست آید تا با کمک پیشنهادات علم اقتصاد مشکلات اقتصادی در زمینه وجود فاصله زیاد بین تولید تا مصرف برطرف شده و جایگاه تولید کنندگان در چرخه تولیدو بازار محصولات کشاورزی ارتقاء یابد. 

در بخش دیگری از این مراسم دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور نیز طی سخنانی بر لزوم تغییر رویه موسسات تحقیقاتی و دانشگاه ها تاکید کرده و اهتمام آن ها را برای تجاری سازی تحقیقات خواستار شد. وی همچنین از حصر موسسات و بلوکه کردن امکانات آن انتقاد کرده و عنوان نمودند که بایستی امکانات کل کشور در اختیار استادان قرار گیرد. 

در مراسم اختتامیه نیز خانم دکتر ابتکار معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور به ایراد سخنرانی در خصوص اهمیت حفظ منابع آب و وارد شدن متخصصین اقتصاد در این امر پرداختند و در پایان از استادان برجسته علم اقتصاد کشاورزی با اهداء لوح و جوایزنفیس تقدیر به عمل آمد. 

AWT IMAGE

در بخش پایانی سمینار بیانیه ای در 17 بند در خصوص رهیافت هایی برای چالش های عمده بخش کشاورزی در حوزه اقتصاد قرائت گردید. از نکات مهم این بیانیه می توان به لزوم حمایت از سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، بازنگری آمار و اطلاعات کشاورزی، اصلاح سیاست های قیمت گذاری محصولات بخش کشاورزی، اصلاح زنجیره عرضه محصولات، تجمیع واحدهای کوچک و یکپارچه سازی اراضی جهت کاهش هزینه تولید، مدیریت مخاطرات از طریق شیوه های نوین از جمله الگوهای بیمه‌ای، توسعه کشاورزی پایداراز طریق گسترش کشاورزی دقیق و اولویت دادن به استخدام فارغ التحصیلان مقاطع و گرایش‌های مختلف رشته اقتصاد کشاورزی در سازمان هایی که با برنامه ریزی و امور اجرایی این رشته مرتبطند، اشاره کرد.

AWT IMAGE

 

 

 

 

دفعات مشاهده: 4194 بار   |   دفعات چاپ: 1076 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

مطالب مشابه


انجمن اقتصاد کشاورزی ایران Iranian Agricultural Economics Society

آدرس دبیرخانه انجمن: کرج خیابان دانشکده، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران دانشکده اقتصاد و توسعه کشاورزی، گروه مهندسی اقتصاد کشاورزی ـ کدپستی: 3158577871 ـ تلفن: 32222767-026 نمابر: 32247783-026

UniRSS